Service & Onderhoud

WE KEEP YOUR BUSINESS FLOWING

RIONED IS GESPECIALISEERD IN REINIGINGSMACHINES VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE AFVOEREN EN RIOLEN 

Rioned service en onderhoud

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1956 staat service bij ons hoog in het vaandel. Iedere machine die onze fabriek in Tilburg verlaat, wordt aan een strenge eindcontrole onderworpen. Ook na deze eindcontrole staan we graag voor u klaar en bieden we u de beste service op het gebied van onderhoud en reparaties. 

Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan:

  • Verenmachines
  • Hogedruk machines
  • Zuig/pers combinatie units
  • Inspectie- en detectiesystemen

Door uitsluitend gebruik te maken van de beste componenten en de modernste technieken garanderen wij u dat u niet stil komt te staan. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Onze aftersales afdeling staat voor u klaar bij storingen. U kunt contact met ons opnemen via ons speciale storingsnummer +31 (0) 13 547 91 50, door een mail te sturen naar [email protected], of door het invullen van een online storingsformulier. Voor reparaties aan inspectie en detectiesystemen hebben wij een apart aannameformulier wat u via deze pagina kunt downloaden. Niet voor niets is onze slogan ‘Keeping your business flowing’!

ONDERHOUD

DUIZENDEN GEBRUIKERS VERTROUWEN DAGELIJKS OP HUN RIONED RIOOLREINIGINGSMACHINE. REGELMATIG ONDERHOUD IS DAAROM VAN GROOT BELANG. 

Om ervoor te zorgen dat u probleemloos kunt werken en jarenlang plezier hebt van uw Rioned machine staat onze serviceafdeling voor u klaar! Onze servicemonteurs zijn met goed uitgeruste servicebussen onderweg in Nederland en België en helpen u graag op locatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een onderhoudsbeurt bij ons servicecentrum in Tilburg in te plannen. Het advies is om na 250 uur of ten minste 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden vitale onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen, draaiende onderdelen gesmeerd, filters vervangen en olie ververst. Ook voeren wij software updates uit om ervoor te zorgen dat uw systeem goed blijft  functioneren. Dit vermindert de kans op storingen en komt de levensduur van uw machine ten goede. Om er zeker van te zijn dat u de allerbeste service tegen de beste prijs krijgt, kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende onderhoudspakketten. Daarnaast kunt u met de onderhoudstips van onze experts zelf al een hoop doen om uw machine in optimale contditie te houden. We delen onze tips graag met u op deze pagina.

Meer informatie over Rioned service en onderhoud? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bel ons

+31 (0)13 54 79 150

WhatsApp ons

+31 (0)6 11 29 09 27 (WhatsApp only)

Mail ons

[email protected]

Souhaitez-vous continuer en Français, cliquez sur le lien suivant:
  • FR