Geplaatst op 26 okt. 2021 00:00:00

Bij Rioned zijn we er trots op dat we voorop op het gebied van technologische ontwikkelingenin de rioolreinigingsbranche. Een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces, is luisteren naar de feedback van klanten om te begrijpen hoe nieuwe technologie en apparatuur monteurs en bedrijven kunnen helpen slimmer te werken.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 25 okt. 2021 00:00:00
Het eerste weekend van oktober stond in het teken van de Rioned Innovatiedagen. We kijken terug op een succesvol weekend met veel bezoekers uit Nederland, België en Frankrijk. Er waren diverse hoogwaardige productinnovaties te zien en Jan Pieters, algemeen directeur van Rioned, overhandigde de 75ste Rioned CityJet hogedrukunit aan John Schippers, algemeen directeur van Riool Reinigings Service RRS.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 1 okt. 2021 00:00:00
Rioned est ravi d'annoncer le lancement de l'eControl Touch, le boitier de commande nouvelle génération pour les hydrocureurs, destiné à être utilisé sur l'ensemble de sa gamme de machines de nettoyage de drains et d'égouts à haute pression. Dans le prolongement du succès de la première unité eControl, qui a remporté le prestigieux prix Red Dot de l'innovation en 2015, la dernière itération est équipée d'une interface conviviale et d'une gamme de nouvelles fonctionnalités intelligentes qui offrent aux opérateurs un contrôle et un diagnostic inégalés de la machine.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 1 okt. 2021 00:00:00
Rioned is verheugd om de lancering van de nieuwe eControl Touch aan te kondigen: the next-generation in sewer machine management systems. In navolging van het succes van de eerste eControl, die in 2015 werd beloond met de prestigieuze Red Dot award voor innovatie, is de nieuwste versie uitgerust met een gebruiksvriendelijke interface en verschillende nieuwe en slimme toepassingen die gebruikers ongekende controle over en inzicht in de machine.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 29 sep. 2021 00:00:00
Nous avons le plaisir de vous convier à la 29e edition du salon de l'environnement et de l'énergie!Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 23 sep. 2021 00:00:00
Technologische ontwikkelingen hebben de laatste jaren grote verandering gebracht in de rioolreinigingsindustrie. Producenten en ontwikkelaars leggen steeds meer de focus op machines die makkelijk zijn in gebruik en transport en steeds meer voorzien in specifieke behoeften van gebruikers. Marc Soethout, hoofd productontwikkeling bij Rioned, zegt hierover dat de barrières richting technologische vooruitgang steeds meer worden geslecht: de vele voordelen voor de gebruiker spreken voor zich.Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 
Souhaitez-vous continuer en Français, cliquez sur le lien suivant:
  • FR