Geplaatst op 13 jul. 2020 08:00:00

In juli en augustus is de RioTrack Pro 2 extra compleet én extra voordelig. De RioTrack Pro 2 spoort moeiteloos minizenders, stroomkabels en radiokabels op. Op het LCD kleurenscherm wordt exact getoond waar de hogedrukslang, camerakop of kabels zich bevinden.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 29 jun. 2020 07:00:00

Een verstopping in de badkamer, de keuken of het toilet? Dat is erg vervelend en moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden. Met een uitgebreid assortiment verenmachines is de oplossing dichtbij. Verenmachines zijn vaak een praktische oplossing voor kleine en moeilijk bereikbare ruimtes. Onze verenmachines zijn van een handzaam formaat en worden in onze fabriek in Tilburg gemaakt. In deze blogserie vertellen we alles over onze verenmachines en veren, ervaringen van onze klanten en voor welke klussen je onze machines kunt gebruiken. In dit blog vertellen we over de productie van onze verenmachines en veren.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 19 jun. 2020 08:00:00

In 1992 bracht onze vertegenwoordiger Ronald Groenewege zijn eerste bezoek aan de gemeentewerkplaats aan de Ringdijk in Zwijndrecht. In 1994 heeft Rioned de eerste offerte voor de Gemeente Zwijndrecht mogen uitbrengen. Hieruit volgende in 1999 de eerste order voor een kolkenzuiger; volledig afgestemd op de wensen van de Gemeente Zwijndrecht. Nu, 21 jaar later, neemt de gemeente hun derde combinatie-unit in ontvangst.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 4 jun. 2020 06:00:00

De Warthog spuitkop (voorheen Blizzard) is een van de bekendste en beste spuitkoppen in de industrie. Hij verwijdert vet en ijs, snijdt wortels en rekent af met alle soorten verstoppingen. De Warthog wordt hydraulisch geremd waardoor een erg krachtige straal ontstaat om te ontstoppen of te reinigen. Met de juiste toebehoren die de spuitkop in de buis centraliseren, is de Warthog geschikt voor verschillende buisdiameters.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 2 jun. 2020 08:00:00

Een verstopping in de badkamer of keuken? Met Rioned veren lost u het op de meest efficiënte wijze op. Onze veren gaan aantoonbaar langer mee en zijn nu deze maand wel heel aantrekkelijk geprijsd. De hele maand juni krijgt u namelijk de tweede veer* van ons, helemaal gratis! Alle aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2020.

* Actie is alleen geldig op 6, 8 en 10 mm veren.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 26 mei 2020 07:00:00

De RioCom is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in de binnensteden van Engeland. Het succes van deze rioolcombi is te danken aan zijn compacte afmetingen, ongekend krachtige pompen en grote mate van gebruiksvriendelijkheid. In Engeland wordt deze categorie voertuigen aangeduid als ‘single resolution vehicles’, voertuigen dus die alle problemen oplossen en zonder assistentie de klus klaren. Met een tankcapaciteit van 3.000 liter is de RioCom voor de meest uiteenlopende riool klussen inzetbaar.

Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 
Souhaitez-vous continuer en Français, cliquez sur le lien suivant:
  • FR