Geplaatst op 26 mei 2020 07:00:00

De RioCom is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in de binnensteden van Engeland. Het succes van deze rioolcombi is te danken aan zijn compacte afmetingen, ongekend krachtige pompen en grote mate van gebruiksvriendelijkheid. In Engeland wordt deze categorie voertuigen aangeduid als ‘single resolution vehicles’, voertuigen dus die alle problemen oplossen en zonder assistentie de klus klaren. Met een tankcapaciteit van 3.000 liter is de RioCom voor de meest uiteenlopende riool klussen inzetbaar.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 4 mei 2020 00:01:00

L'efficacité de votre machine haute pression est largement déterminée par la qualité de la buse. Après une utilisation fréquente, l'usure se produit et il faut donc remplacer la tête pour optimiser la pression et le débit d'eau. Ce n'est qu'en Mai que nous vous proposons l'option d'anciennes buses avec remplacer des remises élevées sans précédent!

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 4 mei 2020 00:01:00

De effectiviteit van uw hogedrukmachine wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de spuitkop. Na veelvuldig gebruik treedt slijtage op en moet de kop worden vervangen. Alleen deze maand bieden wij de mogelijkheid om oude spuitkoppen met ongekend hoge kortingen te vervangen!

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 30 apr. 2020 10:30:42

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact, zo ook op de wereldwijde wereldwijde milieutechnologie-industrie. In overleg met de adviesraad voor exposanten en de partners van IFAT, heeft Messe München besloten om de beurs dit jaar volledig af te lassen.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 20 apr. 2020 00:11:00
Net zoals bij iedere machine, zal regelmatig onderhoud aan uw Rioned camerasysteem bijdragen aan een langere levensduur van de camera. Daar willen we u graag bij helpen! Daarom hebben we deze checklist met belangrijke onderhoudspunten samengesteld, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van uw Rioned camerasysteem.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 15 apr. 2020 11:55:51
Begin februari zijn er bij Rioned opnames gemaakt voor het TV programma “Doe Maar Duurzaam” van RTL Z. Vanaf zaterdag 18 april zijn we te zien in de uitzending!Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 
Souhaitez-vous continuer en Français, cliquez sur le lien suivant:
  • FR