Op 31 oktober en 2 november is het zover; Rioned houdt Open Huis!

Graag nodigen wij klanten en geïnteresseerden uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe digitale wereld van Rioned.

Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur bij onze fabriek aan de Centaurusweg 45 te Tilburg. We ontvangen je graag met een hapje en drankje. Schrijf je in via onze website door het inschrijfformulier in te vullen. Graag even aangeven op welke dag je wil komen en met hoeveel mensen.

Wat is er allemaal te zien en te beleven tijdens het Rioned Open Huis?

eControl

Tijdens het Open Huis wordt kan de eerste versie van de eControl getest worden. De toekomst in digitale machinebesturing! 

 eControl op CityJet inbouwmachine

De Rioned eControl vergroot het bedieningsgemak enorm. Probeer de nieuwe eControl uit tijdens het Open Huis en laat u verrassen.

Teststation

Al eerder schreven we over het Rioned Teststation. Verhoog ook je machinerendement door jouw machine digitaal te laten uitlezen. Neem gerust je eigen machine mee, ook als deze van de concullega is. Wij testen deze graag voor je!

Hogedruk en camera inspectie in één

Een unicum: laat je inspireren door custom-made Hogedrukmachines gecombineerd met camera-inspectie-apparatuur. Ga efficiënter te werk, bespaar tijd - want je slaat hiermee twee vliegen in een klap - bespaar geld: want al het benodigde materieel zit in een auto.

Camera inspectie

De digitale wereld van camera-inspectie en detectie apparatuur, en dit inclusief rioolinspectie rapportage software (WinCan). Kijk maar met ons mee.

Demonstratieplein

Op ons demonstratieplein maak je kennis met de laatste ontwikkelingen zoals de vernieuwde CityJet inbouwmachine en MultiJet aanhanger. Beiden geoptimaliseerd met nog meer comfort en functionaliteit. Ook de FlexCom 4.200 liter combi-unit voorzien van waterringpomp vacuümtechniek, willen wij graag aan jullie laten zien. Een compacte krachtpatser geschikt voor de meest voorkomende werkzaamheden.

Profiteer van diverse Open Huis acties voor spuitkoppen, veren, HD-slangen en camerasystemen.

Digitale social media

Nu we het toch over de digitale weg hebben die we hebben ingeslagen....We nodigen je ook van harte uit om ons te volgen en te benaderen via social media! We delen er interessante informatie, leggen contact met klanten, leveranciers en anderen. We blijven graag met jullie in contact daar waar jullie ons willen benaderen!

Rioned Blog
Rioned op LinkedIn
Rioned op Facebook
Rioned op Twitter - @Rioned_NL

Tot ziens op 31 oktober of 2 november!

Verkoopteam Rioned