RIONED heeft een nauwe relatie met tal van bedrijven verspreid over de hele wereld. Veel van deze klanten worden bediend door een wijdvertakt internationaal netwerk van geautoriseerde distributeurs. Door deze samenwerking blijft RIONED ‘in flow’ met  eisen en wensen die gebruikers aan onze producten stellen.  Op onze Facebook pagina zie je  verhalen van samenwerking met verschillende industrie partners in Nederland maar ook ver daarbuiten. Een van deze bedrijven is Odtok, een innovatief rioolreinigingsbedrijf uit Slovenië. Odtok is een actief en vooruitstrevend bedrijf dat net zo hard werkt als haar RIONED apparatuur!

Odtok, innovative use of Rioned’s AquaJet: cleaning waste chutes of high rises!

Odtok, toont innovatief gebruik van Rioned’s AquaJet: schoonmaken van stortkokers op grote hoogte

Odtok is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen voor uitdagende problemen.  Zo vond Odtok bijvoorbeeld een extra mogelijkheid om RIONED’s hard-werkende AquaJet in te zetten; deze wordt ingezet voor het schoonmaken van metershoge stortkokers in appartementen complexen.  Nadat de stortopeningen zijn afgeplakt om wateroverlast te voorkomen, wordt de krachtige Aquajet ingezet om de kokers te ontdoen van alle afvalresten. Afval en afvalwater wordt op de begane grond weer verzameld.

AquaJet

De compacte en lichtgewicht AquaJet met pulsator en afstandsbediening was Odtok’s eerste RIONED machine. De veelzijdigheid van onze machines is ongekend.


Inmiddels heeft Odtok ook enkele RIONED verenmachines om kleinere huisaansluitingen te reinigen. Bovendien werd vorig jaar een tweede RIONED machine aangeschaft, de krachtige CityJet, uiteraard weer met pulsator en afstandsbediening. De CityJet is een inbouw machine die ontwikkeld is voor kleine en middelgrote bestelauto’s. Odtok gebruikt deze unit in hun onlangs geopende tweede filiaal, in de prachtige Sloveense hoofdstad Ljubljana.

CityJet

Verhalen van klanten zoals hierboven worden door RIONED zeer gewaardeerd. Fijn om te zien dat onze apparatuur werkt voor onze klanten. De mooie relaties met klanten zoals Odtok zorgen ervoor dat we de beste machines kunnen blijven bouwen!