CompactCam XL

CompactCam XL

Artikelnummer: XL
  • Inzetbereik 15 tot 125 mm
  • Kabellengte 30 meter
  • Diameter camerakop 18 mm

De CompactCam XL is het grote broertje van de CompactCam. Dit camerasysteem is de perfecte oplossing voor het inspecteren van afvoeren en rioleringen met een diameter van 15 tot 125 mm.

Inzetbereik 15 tot 125 m
Kabellengte 30 m
Camerakop 18 mm
Ingebouwde zender 33 kHz, 512 Hz en 640 Hz
Beeldopslag en -overdracht USB of SD-kaart
Meterteller Geïntegreerde digitale meterteller
Scherm 7" scherm
Gewicht 7 kg
Beeldopslag en -overdracht WiFi module
Compactcam XL in badkamer

Over de CompactCam XL

De robuuste behuizing van deze rioolcamera is voorzien van een 7” anti-reflectie scherm waardoor je zelfs bij fel zonlicht optimaal zicht hebt en het scherm goed leesbaar blijft. Daarnaast beschikt de CompactCam XL over een hoge resolutie kleurencamera met een diameter 18 mm.

Met de 30 meter flexibele kabel en ingebouwde sondes breng je met gemak moeilijk bereikbare plekken visueel in kaart en lokaliseer je makkelijk en nauwkeurig verstoppingen en beschadigingen. De ingebouwde batterij heeft voldoende capaciteit voor een volledige werkdag. De camera gaat maar liefst 5 uur lang onafgebroken mee.

De optionele Wi-Fi module maakt het in combinatie met de bijbehorende app mogelijk om beeld te streamen naar ieder iOS of Android apparaat. In de app kun je vervolgens foto’s en video’s van opnames voorzien. Ook beschikt de camera over een video-out aansluiting en kun je data snel en gemakkelijk overzetten via een USB-kabel of een SD-kaart.