Close up 10

Onze hoogwaardige verenmachines worden wereldwijd door professionals gebruikt

Rioned heeft een uitgebreid assortiment aan verenmachines met handmatige ontstoppers, trommelmachines en koffermachines die perfect zijn om leidingen zonder water te ontstoppen en te reinigen. Onze mechanisch aangedreven verenmachines zijn compact, licht en makkelijk te vervoeren. Hierdoor zijn ze ideaal voor werkzaamheden in woningen en winkels.

Drum machnes fullwidth
Flexmatic vrijstaand lage res
10350004000 master 1
Cordless Handmatic

Trommelmachines met automatische verentransporteur

 • Inzetbereik van 32 tot 250 mm
 • Geschikt voor diverse veerdiameters
 • Compact en makkelijk mee te nemen
 • Beschikbaar in uitvoeringen van 6 tot 71 kg

Onze koffermachines zijn een alles-in-één oplossing voor het reinigen en ontstoppen van afvoeren. De kleinere handbediende verenmachines zijn uitgerust met een snoer- of accuboormachine voor het professioneel reinigen van leidingen met een diameter tot 75 mm. De grotere verenmachines, zoals de Master, zijn geschikt voor gebruik bij afvoeren tot wel 250mm. Alle Rioned verenmachines zijn compact, gemakkelijk te vervoeren en voorzien van een gesloten trommel om een schoon werkgebied en de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Download catalogus
Suitcase machines fullwidth
Victor Light

Stille en krachtige koffermachines

 • Inzetbereik tot 160 mm
 • Geschikt voor diverse veerdiameters
 • Stille elektromotor
 • 25 kg

Onze koffermachines, de Victor Light en de Victor Premium, zijn speciaal ontworpen voor het professioneel reinigen van buizen tot wel 160 mm. Deze lichtgewicht machines gebruiken segmentveren om grotere reinigingswerkzaamheden uit te kunnen voeren, zonder dat altijd tientallen meters aan veren moeten worden meegenomen. De Victor is ideaal voor gebruik in grotere huizen en appartementen en wordt bediend via een eenvoudig te gebruiken hefboommechanisme en zijn voorzien van beschermkappen om de veiligheid van de gebruikers te garanderen.

Bekijk alle specificaties
Hand tools fullwidth
17350100000 sifonpomp
Type D

Handmatige ontstoppers: de perfecte toilet ontstopper

 • Handmatige bediening
 • Makkelijk in gebruik
 • Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen
 • Ideaal voor toiletten, urinoirs en kleine afvoeren

Onze handgereedschappen zijn speciaal ontworpen om toiletten, urinoirs en afvoeren met een maximale diameter van 50 mm makkelijk te ontstoppen. Deze toilet ontstoppers zijn vanwege hun lichte gewicht en makkelijke bediening een populaire keuze bij onder andere aannemers en loodgieters. Een wc ontstoppen hoeft niet langer met soda en azijn, een emmer heeft water of ontstoppingsmiddel. Enkele keren door het verstopt toilet met deze handgereedschappen en het is zo opgelost. 

Download catalogus
Full page - spring
Square - Spring 1

Rioolveren en opzetstukken

De keuze voor de juiste rioolveer met het juiste opzetstuk is van groot belang bij het succesvol uitvoeren van reinigings- en ontstoppingswerkzaamheden. Rioned heeft een breed aanbod aan verschillende veren en koppen. Geen klus is daarom te gek. Lees er meer over via de knop hieronder.  

Meer informatie