Krachtige, diverse en efficiënte combinatie units

Rioned is gespecialiseerd in de ontwikkeling van compacte zuig/pers units van hoge kwaliteit voor het legen van vetputten, ondergelopen kelders en ernstig vervuilde leidingen. Onze combinatie units worden op plaatsen ingezet die voor grotere auto's moeilijk toegankelijk zijn. De inzet van kleinere voertuigen is ook economisch gezien interessant omdat ook de operationele kosten beduidend lager zijn. Rioned biedt een reeks concept voertuigen aan die uitgebreid kunnen worden en op je wensen worden aangepast met tal van handige opties. 

Full Page Urban Combi 3
RioCom 2
Riocom PNG2
Unicom 1
Flexcom rental unit
Urban Combi PNG13

Compact, lichtgewicht en op maat gemaakt zuigwagen

  • Beschikbaar in 5, 7,5, 10, en 12 tons uitvoering
  • Diverse pompconfiguraties verkrijgbaar
  • PTO aandrijving beschikbaar
  • Ontworpen als alles-in-een oplossing

Onze combi units en zuigaanhanger voldoen aan alle emissie-eisen en zijn perfect voor allerlei hogedruk- en zuigwerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals smalle straten en parkeergarages. Deze compacte units leveren hoogwaardige prestaties die vergelijkbaar zijn met die van grotere tankwagens. Ook beschikken onze hogedruk en vacuüm combinaties over talloze opties om werkzaamheden te optimaliseren en de veiligheid te vergroten. Tot slot kunnen veel van onze machines worden aangepast om aan de operationele eisen van onze klanten te voldoen.

Download catalogus
Single person operation

Eenmansbediening

Het bekroonde eControl+ machinebeheersysteem is standaard inbegrepen bij veel van onze machines. Systeeminformatie zoals toerental, werkuren en onderhoudswaarschuwingen worden in één oogopslag weergegeven en de gebruiker kan gemakkelijk door het menu navigeren met behulp van een draaiwiel. Druk- en debitinstellingen kunnen ook nauwkeurig worden afgesteld met behulp van de RioMote 5, 7 of 9-kanaals radiografische afstandsbediening, met FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) technologie voor een veilige bediening op grotere afstand van de machine.

Rio Com Storage

Voldoende opslagruimte

Alle Rioned zuig- en persunits zijn ontworpen met tal van opbergruimte voor extra gereedschap en apparatuur. Naast een reeks standaard afsluitbare en met rolluik afgesloten opbergplekken, kunnen de eenheden worden gepersonaliseerd naar de wensen van de klanten. Bijvoorbeeld met op maat gemaakte opslagruimte. De compacte zuigwagens kunnen ook worden uitgerust met een krachtige omvormer om camera's en inspectie- en detectieapparatuur van stroom te voorzien.

Rio Com Engine

Voldoet aan alle emissienormen

Een zuigwagen van Rioned voldoet altijd aan alle Europese standaarden en zijn uitermate geschikt voor drukke stadscentra en gebieden met strenge emissie-eisen. Onze combi units worden op een reeks van Euro-6 chassis gebouwd, waarbij in sommige gevallen de PTO (Power Take Off) van de voertuigmotor wordt gebruikt om de krachtige zuig en persmotoren aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat de eenheid uiterst efficiënt is en veilig kan worden gebruikt.

Full page Zuigaanhanger 2
Zuigaanhanger PNG1
Square - Product RioTrailer R2 - 3

Zuigaanhangers

  • Zuigcapaciteit van 425 m³ (7.200 liter per minuut)
  • Honda luchtgekoelde benzinemotor (15kW / 20 pk)
  • 2.100 liter tank
  • Ontworpen voor gebruik in ruimtes met beperkte hoogte

De robuuste RioTrailer R1 en RioTrailer R2 zijn ontworpen als de ideale oplossingen voor het legen van ondergelopen kelders, vetputten, sceptische tanks en ernstig vervuilde rioleringen op plaatsen met beperkte hoogte. De krachtige en wendbare aanhangwagens hebben een zuigcapaciteit van 7.200 liter per minuut en beschikt over een thermische verzonken tank met een netto volume van 2.100 liter, meer dan genoeg voor de meeste klussen. Het verwijderen van afval uit de tank is eenvoudig dankzij een volledig te openen achterklep.

De RioTrailer R2 is minder hoog dan de RioTrailer R1. Daardoor is de R2 nog makkelijker inzetbaar. Ook beschikt de RioTrailer R2 over meer laadruimte voor het meenemen van slangen en andere benodigdheden om iedere klus te kunnen klaren. De R2 is ook los verkrijgbaar waardoor deze op vrijwel ieder chassis geplaatst kan worden.

Naar productoverzicht
Header Flex Com