Close up 6

Technologie die kosten verlaagt en efficiëntie verhoogt

Bij Rioned doen we er alles aan om onze machines zo makkelijk mogelijk in gebruik te maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technologie en zorgen we voor de meest intelligente machine besturingssystemen en afstandsbedieningen die leiden tot meer controle over uw machine dan ooit tevoren.

Remote fullwidth
E Control touch
Econtrol touch red dot award

Nog meer controle en inzicht

  • Ontworpen voor nog een nog betere een-persoons-bediening
  • Alle informatie in één oogopslag
  • Ingebouwde sensoren voor real-time informatie
  • Continue monitoring van de machine

Net als engine control units (ECU’s) in voertuigen, maken moderne reinigingsmachines gebruik van geïntegreerde monitoringstechnologie voor een betere besturing van de machine. Als eerste in de branche ontwikkelde Rioned een geïntegreerd besturingssysteem: de eControl+ die in 2015 de prestigieuze Red Dot Innovation Award won. De onlangs uitgebrachte eControl Touch is het begin van een nieuwe generatie aan machine besturingssystemen en introduceert een reeks nieuwe slimme functies die een ongeëvenaarde rioolmachinecontrole en inzichten bieden.

Download catalogus
E Control Touch Video
Remote fullwidth2
Square - eControl Touch RioMote
Square - RioMote

Slimme besturing op afstand

  • Verbeterde verbinding dankzij de FHSS-technologie
  • Ergonomisch design en makkelijk in gebruik
  • Oplaadbare Li-Ion batterij
  • Beschikbaar in 5- en 7-kanaals

Afstandsbedieningen maken eenmansbediening van rioolreinigingsmachines mogelijk. Tegelijkertijd zorgt het voor een efficiëntere manier van werken en verhoogt het de veiligheid van de bediener. Onze RioMote systemen van maken gebruik van FHSS-technologie (Frequency Hopping Spread Spectrum) om de sterkste frequenties te zoeken, waardoor een groter zendbereik ontstaat en de afstandsbediening ook in gebieden met veel interferentie gebruikt kan worden. De nieuwste editie van onze RioMote-reeks bevat een LED-scherm dat essentiële real-time systeeminformatie weergeeft, zoals toerental, druk, brandstofniveau en systeemwaarschuwingen, rechtstreeks doorgegeven door de eControl Touch. De mogelijkheid om de druk en het waterverbruik op afstand van het voertuig nauwkeurig in te stellen, zorgt voor een besparing in tijd, kosten en waterverbruik.