• Klanten

Een groene keuze voor Van Roy Reiniging en Rioolbeheer

Untitled 1

Van Roy Reiniging en Rioolbeheer is gespecialiseerd in reinigings- en rioleringswerkzaamheden en is altijd op zoek naar de nieuwste methodes om de werkzaamheden zo goed, snel en duurzaam mogelijk uit te kunnen voeren. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Sinds kort bezit Van Roy Reiniging en Rioolbeheer het ISO 14001 certificaat en voldoet hiermee aan de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Deze maand overhandigde onze vertegenwoordiger Clement Thobie de eerste eCityJet aan Frank van Roy. De keuze voor een volledig elektrische CityJet ingebouwd in een elektrische Mercedes Vito past goed bij een organisatie die veel waarde hecht een duurzaam ondernemen en het verbeteren van milieuprestaties. 

Een groene keuze

Frank van Roy zit al meer dan 25 jaar in het vak en is zijn carrière in de rioleringsbranche begonnen met het aanleggen van afvoeren en rioleren. Hij weet dus als geen ander wat er nodig is om ervoor te zorgen dat het rioolsysteem goed blijft functioneren. Zijn bedrijf,Van Roy Reiniging en Rioolbeheer, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met ervaren en vakkundig personeel en de nieuwste apparatuur. Met een nieuw pand en sinds kort ook een gloednieuwe, elektrische eCityjet ingebouwd in een elektrische Mercedes Vito gaat Van Roy 2022 goed tegemoet. 

De keuze voor een duurzame en groene oplossing als de eCityJet past goed bij Van Roy Reiniging en Rioolbeheer. Niet alleen bij de huisstijl kleur, maar ook bij de visie van het bedrijf. Ze zijn namelijk altijd op zoek naar de nieuwste methodes om de werkzaamheden zo goed, snel en duurzaam mogelijk uit te kunnen voeren. Ook bezitten zij sinds kort het ISO 14001 certificaat en dragen zij bij aan duurzaam ondernemen en het verbeteren van milieuprestaties

Untitled

Volledig uitstootvrij werken

De Rioned eCityJet hoort thuis in dit totaal plaatje. De komende jaren zal er namelijk steeds meer nadruk komen te liggen op de beperking van NOx, roet en CO2 uitstoot. De eCityJet heeft alle kenmerken van de conventionele CityJet en voldoet tegelijkertijd aan alle huidige en toekomstige milieunormen.

De volledig elektrische hogedrukreiniger beschikt over een sterke elektromotor die wordt aangedreven door een uiterst efficiënt accupakket. Dit betekent dat de machine geen uitstoot veroorzaakt, waardoor de eCityJet bij uitstek geschikt is voor gebruik in stadscentra waar strikte emissie-eisen gelden en in gebieden die volledig of gedeeltelijk zijn afgesloten. Bijkomend voordeel is ook dat de machine aanzienlijk stiller is dan een machine met diesel motor wat bijvoorbeeld bij nachtelijk werk een belangrijke factor is.

De lege machine weegt ongeveer 690 kg en is nauwelijks groter dan een met dieselmotor, waardoor deze geschikt is voor de meeste bestelwagens. In combinatie met een elektrische bestelwagen, zoals de Mercedes eVito, kan er volledig uitstoorvrij worden gewerkt.

Meer informatie?

Wij zijn erg blij met deze samenwerking met Van Roy Reiniging en Rioolbeheer en wensen hen veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst! Bent u na het lezen van dit verhaal ook enthousiast geraakt over elektrisch aangedreven rioolreinigingsmachines? Of heeft u nog vragen hierover? We bespreken de mogelijkheden heel graag met u! Neem contact op met onze of bekijk alvast de eCityJet productpagina op de website.

  • Klanten
Terug naar overzicht >