• Klanten

Hofkens HIG, DE ALLESREINIGERS

Profi Jet in actie bij Hofkens HIG

Links: ProfiJet in actie bij Hofkens HIG - Rechts: ingebouwde ProfiJet

Hofkens HIG is de allesreiniger onder de schoonmaakbedrijven en industriële reinigingsbedrijven. Ze doen alle soorten reinigingswerkzaamheden. Daarom DE ALLESREINIGERS, in grote letters. En HIG, waar staat dat dan voor? Hofkens International Group of Hofkens Is Grondig? Er gaat van alles rond. Maar volgens de oprichter Jos Hofkens staat het voor Hoge druk, Industrie en Gevelreiniging. Daar houden we het dus op.

Hofkens HIG, familiebedrijf met oranje bloed in de aderen

Hofkens HIG is een echt familiebedrijf. Aan het roer staat Mark Hofkens, operationeel directeur sinds 2011. In dat jaar nam hij het stokje over van zijn vader Jos Hofkens. Het bedrijf werkt vanaf verschillende locaties in Nederland met het hoofdkantoor in Oosterhout.

We spraken met Mark Hofkens: “Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. Dat is de duidelijke missie en visie die wij als familiebedrijf hebben. Wij noemen dat het ‘oranje bloed’ dat door onze aderen stroomt. Dat ‘oranje bloed’ hebben onze medewerkers allemaal. Want alleen dan kun je onze missie en visie echt uitdragen. Wat wij doen, is schoonmaken, al meer dan 55 jaar. Wij halen nergens onze neus voor op en pakken alles aan. Van dagelijks schoonmaakonderhoud tot 24/7 rioolservice. En van glasbewassing tot industriële reiniging. Onze 400 professionele ‘allesreinigers’ zijn goed opgeleid en uitgerust met de beste materialen en middelen. Je komt ze door heel Nederland tegen.”

Rioned en Hofkens HIG, ruim 40 jaar zakenrelaties

Mark: “We doen al tientallen jaren zaken met Rioned. Mijn vader kocht 44 jaar geleden de eerste rioolreinigingsmachine voor ons familiebedrijf. Dat was toen nog een machine van Rior. In die tijd waren er nog niet zoveel bedrijven die ontstoppingsunits maakten. Rior was vanuit Oosterhout dichtbij. Dat was een reden om voor Rior, inmiddels Rioned, te kiezen. In de loop der tijd bleek dat een hele goede keus te zijn. Rioned heeft zich verder ontwikkeld met ontstoppingsunits dan de concurrentie. Er zit wel degelijk verschil in kwaliteit en functionaliteit. Ook de service staat op een hoog niveau. De interne kennis bij Rioned is goed en de benadering heel klantvriendelijk. En de afstand is natuurlijk ideaal. Hofkens HIG in Oosterhout en Rioned Tilburg, dat is bij elkaar om de hoek. Inmiddels hebben we 4 ProfiJets rondrijden waar we heel tevreden over zijn. Het zijn betrouwbare, krachtige hogedrukreinigingsmachines met een groot bedieningsgemak. Bovendien is het een compacte machine. Na inbouw in een bestelauto blijft er nog volop ruimte voor gereedschap en ander materiaal over. Een geavanceerde machine, ideaal voor rioolontstopping.” Meer weten over de ProfiJet of over Rioned? Neem contact op met onze klantenservice

  • Klanten
Terug naar overzicht >