• Zakelijk

Open putdeksel verdrijft rotte-eierenlucht op straat

Open putdekssel1

Het camerasysteem opbergen in de auto

Natuurlijk heeft elke auto een andere indeling. Daarom delen we een aantal eenvoudige en algemeen toepasbare aanbevelingen.

DE AANBEVELINGEN

1. Wanneer er beperkte opbergruimte is, zorg er dan in ieder geval voor dat het camerasysteem niet kan bewegen wanneer u onderweg bent. Een camerasysteem kan wel meer dan 29 kg wegen, dus een losliggende MaxCam kan behoorlijk veel schade aanrichten. Niet alleen aan zichzelf, maar ook aan omliggend gereedschap en andere materialen.

1.1 Wanneer er voldoende ruimte is, dan kunt u uw camerasysteem het beste vastzetten met spanbanden. Let wel op dat u de spanbanden om het volledige camerasysteem heen doet, om zo de druk te spreiden. Wanneer u de camera alleen vastzet aan de buizen van het frame, dan kunnen deze buigen onder hoge druk.

2. Ontkoppel en verwijder de besturingsunit van het camera frame. We raden aan om de besturingsunits in de cabine van de auto op te bergen, zodat deze niet beschadigd raakt.

Samengevat

Er is duidelijk een verband tussen het onderhoud aan uw camerasysteem en de levensduur ervan; deze regel is eigenlijk op de meeste gereedschappen en machines van toepassing. Hopelijk helpen deze onderhoudstips u om de levensduur van uw camerasystemen te verlengen en reparaties te voorkomen. Wanneer u toch hulp nodig heeft staat ons deskundige serviceteam voor u klaar, om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

  • Zakelijk
Terug naar overzicht >