• Producten

Haspels afrollen zonder weerstand dankzij RioFree

Rio Free

Naast een uitgebreid met daarin allerlei machines voor uiteenlopende riool reinigings- en ontstoppings klussen, hebben we voor onze hogedruk rioolreinigingsmachines en combinatie units ook een tal van handige opties. Zo wordt het werk net even wat makkelijker, praktischer of comfortabeler. In dit blog vertellen we u alles over de optie RioFree.

Mechanische vrijloop

Het RioFree vrijloopsysteem is een handige optie geschikt voor het hogedrukhaspel of andere haspels op uw Rioned machine. Het RioFree systeem is een mechanische vrijloop grendel gemonteerd op het haspel en bedoeld om een hydraulisch aangedreven haspel handmatig af te kunnen rollen, zonder mechanische weerstand. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld de slang snel een stukje wil op- of afrollen.

RioFree wordt standaard geleverd op de Rioned CityJet. Voor overige machines zoals de onder andere de , en andere machines met een hydraulisch haspel is deze functie optioneel verkrijgbaar. 

Rio Free forblog

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het RioFree vrijloopsysteem? Neem dan contact met ons op via of + 31 (0)13 547 91 00.

  • Producten
Terug naar overzicht >