• Producten

Zuigfunctionaliteit voor de hogedrukreinigingsmachine dankzij een zuigventuri

Naast een uitgebreid met daarin allerlei machines voor uiteenlopende riool reinigings- en ontstoppings klussen, hebben we voor onze hogedruk rioolreinigingsmachines en combinatie units ook een tal van handige opties. Zo wordt het werk net even wat makkelijker, praktischer of comfortabeler. In dit blog vertellen we u alles over de zuigventuri.

Vaste of losse venturi?

Bij Rioned bieden we zowel een vaste als losse zuigventuri aan. De vaste zuigventuri wordt tijdens de productie van een opgebouwd. De losse zuigventuri is een handig accessoire die op elke hogedrukreinigingsmachine kan worden aangesloten. We leggen de verschillen hieronder uit. 

Vaste zuigventuri

Met een vaste zuigventuri voegt u zuigfunctionaliteit toe aan uw hogedrukreinigingsmachine. Het venturi systeem creëert onderdruk in de schoonwatertank, waardoor u de watertank van uw machine gemakkelijk en razendsnel kunt vullen met water uit bijvoorbeeld een kanaal of sloot. Dankzij het opgebouwde filter aan het begin van de slang wordt het water gefilterd voordat het de tank ingaat. Zo komt er geen vuil in de watertanks terecht.

Vaste zuigventuri

Losse zuigventuri

Met een losse zuigventuri kunt u ondergelopen kelders in een mum van tijd leeg zuigen zonder gebruik te maken van een zuigpomp. Omdat de losse zuigventuri eenvoudig aan en af te koppelen is, kan deze probleemloos op iedere hogedrukmachine worden aangesloten. Sluit de hogedrukslang aan op dit accessoire en u kunt direct aan de slag met behulp van de venturi-werking.

Losse zuigventuri

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de zuigventuri? Neem dan contact met ons op via [email protected] of + 31 (0)13 547 91 00.

  • Producten
Terug naar overzicht >