• Producten

Stream live vanuit het riool!

Combinatie LR

Twee camera’s, één besturingseenheidDe Rioned MaxCam en FlexCam zijn ideaal om leidingen vanaf Ø 50 mm te inspecteren. Beide camerasystemen zijn te bedienen met een uitwisselbare bedieningseenheid. Deze is voorzien van de nieuwste software, waardoor het mogelijk is om via WiFi en 4G gegevens uit te wisselen. En dit gaat nu nog makkelijker dankzij de Mina app.

Mina app, nu voor iOS en Android beschikbaar

Mina is een handige applicatie waarmee u gemakkelijk video's kunt streamen, kaarten kunt maken en rapportages kunt delen, door simpelweg uw mobiele telefoon te verbinden met uw Rioned camera inspectiesysteem! In september 2018 werd de app al gelanceerd voor iOS, maar vanaf nu is mina ook beschikbaar voor Android apparaten.

Dankzij een draadloze verbinding via WiFi of 4G is het via Mina mogelijk om live video van uw inspectie-apparatuur naar uw mobiele apparaat te streamen. Zo kunt u uw klant live beelden van de verstopping of lekkage tonen.

Mina

Daarnaast kunt u volledige WinCan- of Mina-onderzoeksrapporten naar uw apparaat sturen, om het vervolgens te delen via e-mail, WhatsApp, Dropbox, Google Drive of elke andere vorm van bestandsoverdracht.

Deze nieuwste ontwikkeling zorgt ervoor dat de doorlooptijd van camera inspecties wordt verkort. U kunt het volledige WinCan- of Mina-onderzoeksrapport direct met de klant delen en de details samen bespreken. Zo heeft u de mogelijkheid om het volledige proces in enkele minuten op locatie te voltooien.

Mina 2

De app is vanaf nu gratis te downloaden voor iOS en Android.

  • Producten
Terug naar overzicht >