• Producten

USB spuitkoppen: hoogwaardige, roestvrijstalen spuitkoppen

Spuitkop

USB spuitkoppen zijn hoogwaardige, roestvrijstalen spuitkoppen. Ze zijn met precisie ontworpen om duurzaamheid en superieure reinigingsprestaties te garanderen. Met trots kunnen we zeggen dat Rioned sinds kort officieel dealer van USB spuitkoppen is. Daarom profiteert u in oktober van een speciale introductie actie! 

Primus Actie

PRIMUS

Zeer innovatief en effectief, speciaal ontworpen voor gecontroleerde rotatie en gebruik met gerecycled water. De spuitkop is gemaakt van gehard roestvrij staal en is zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Interne onderdelen hoeven namelijk gedurende het eerste jaar niet gesmeerd of vervangen te worden. De Primus is dankzij de roterende spuitkop zeer geschikt voor het verwijderen van vet, lichte aanslag en wortels in buizen van ø 80 tot 200 mm.

NORMAAL € 975,- NU € 825,-

Lees hier alles over de Primus! >>

Turbo turbo Actie

TURBO 0 SET

De Turbo 0 is een van de kleinste kettingsnijders op de markt. Ondanks zijn compacte formaat is de Turbo 0 zeer effectief. De spuitkop is gemaakt van gehard roestvrij staal om de hoogste snij- en reinigingskracht te leveren. Verschillende snijhulpstukken maken de spuitkop geschikt voor het verwijderen van wortels, vet en minerale verstoppingen in buizen van ø 75 tot 150 mm. In de meegeleverde, praktische opbergkoffer zitten accessoires zoals extra kettingen, snijkoppen en gereedschap voor onderhoud.

NORMAAL € 1.425,- NU € 1.199,-

Lees hier alles over de Tubo 0 set! >>

Pipe wold Actie

PIPE WOLF 3D

De geharde, taps toelopende kop met scherpe randen maakt de Pipe Wolf 3D perfect voor het verwijderen van blokkades die worden veroorzaakt door organisch materiaal. De spuitkop is geschikt voor buizen van ø 100 tot 150 mm. De kop draait met ongeveer 10.000 toeren per minuut en opent zo bijna elke verstopping. De Pipe Wolf wordt standaard geleverd met keramische inzetstukken uit één stuk.

NORMAAL € 1.425,- NU € 1.199,-

Lees hier alles over de Pipe Wolf 3D! >>

Wilt u meer informatie over de nieuwe USB spuitkoppen? Neem dan contact op met uw Rioned verkoopadviseur, mail naar [email protected] of bel naar +31 (0)13 547 91 00.

Prijzen zijn exclusief BTW en geldig tot en met 31 oktober 2020.
Onvoorziene omstandigheden en zetfouten voorbehouden.
U krijgt van ons een bevestiging met de levertijd na bestelling.
Bij online bestellingen profiteert u van gratis verzending in Nederland en België.
Actieprijzen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsregelingen.

  • Producten
Terug naar overzicht >