• Producten

Rioned verenmachines; flexibiliteit en vakmanschap

Schermafbeelding 2022 09 21 111915

Een verstopping in de badkamer, de keuken of het toilet? Dat is erg vervelend en moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden. Met een uitgebreid assortiment verenmachines is de oplossing dichtbij. Verenmachines zijn vaak een praktische oplossing voor kleine en moeilijk bereikbare ruimtes. Onze verenmachines zijn van een handzaam formaat en worden in onze fabriek in Tilburg gemaakt. In deze blogserie vertellen we alles over onze verenmachines en veren, ervaringen van onze klanten en voor welke klussen je onze machines kunt gebruiken. In dit blog vertellen we over de productie van onze verenmachines en veren.

Productie in eigen fabriek

Net zoals onze en combinatie units, worden onze en ook in onze fabriek in Tilburg gemaakt. Een team van vakkundige en ervaren monteurs heeft de verantwoordelijkheid over het produceren van onder andere onze , , en . Voordat de machines de fabriek verlaten worden ze uitvoerig getest. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten alleen met het beste materiaal aan aan het werk gaan.  

Onze worden geproduceerd door Matthijs. We spraken met hem over de productie van de Rioned veren. “De betrouwbaarheid en levensduur van onze producten komt op de eerste plaats. We maken alleen gebruik van top componenten. Concessies doen aan kwaliteit? Niet bij Rioned. Kwaliteit staat voorop. Dat is zo en dat blijft zo. Ik ben trots op onze veren. De blauwe kern van metaal en kunststof maakt onze veren uniek. Het geeft ze flexibiliteit waar nodig en stijfheid waar het moet. Ze zijn niet makkelijk te maken maar dankzij mijn ervaring en veerkracht beheers ik dit proces als geen ander,” zegt Matthijs met een lach.

Matthijs veren

Unieke rioolveer met kern

Zoals gezegd maken we bij onze veren zelf. Kwaliteit staat hierbij voorop. Daarom maken we alleen gebruik van de beste materialen. Door een speciaal aangebrachte zinklaag op de veer roesten de niet. Daarnaast zijn de veren voorzien van de bekende, blauwe RioCore kern voor extra duurzaamheid en flexibiliteit. Dankzij de RioCore komt er geen vuil in de veer en minder water in de veertrommel, waardoor deze langer meegaat. Ook bij zware belasting knikt de veer hierdoor zelden.

Tot 10 mm zijn onze veren standaard voorzien van een vaste boorkop. Vanaf 10 mm kunt u kiezen voor veren met het unieke vierkante koppelingssysteem. Hierdoor koppelt u in een handomdraai diverse, praktische toebehoren zoals verschillende boorkoppen en snijmessen aan de veer om de verstopping uit de weg te gaan of de buis grondig te reinigen.

Onze 6, 8 en 10 mm veren zijn nog tot het einde van de maand juni extra scherp geprijsd. Op geselecteerde veren ontvangt u de tweede veer van ons, helemaal gratis! Wanneer u bestelt op onze webshop profiteert u ook nog van gratis verzending. Dat is nog eens mooi meegenomen! Bekijk de veren uit de actie hier.

Riocore koppeling

Welke verenmachine of veer?

Weet u niet zeker welk type verenmachine of veer geschikt is voor uw werkzaamheden? In het volgende blog uit deze serie vertellen wij u graag welke verenmachine en veer geschikt is voor welke klus. Houd daarom onze pagina in de gaten!

Kunt u niet wachten? Dan adviseren wij u natuurlijk graag! Neem contact op met onze customer service via , of bel naar +31(0)13 547 91 00.

  • Producten
Terug naar overzicht >