De vierde AquaJet voor DG Riooltechniek

Pasted image 0

In 2015 kocht Danny Gerritsma zijn eerste Rioned AquaJet. Sindsdien is zijn bedrijf DG Riooltechniek flink gegroeid. Inmiddels rijden er 6 compleet uitgeruste bussen, een Rioned zuigaanhanger en een rond in de omgeving Breda. Een tijdje geleden leverde onze vertegenwoordiger Clément Thobie de vierde AquaJet en een heerlijke slagroomtaart af. Rioned is al vanaf dag een van het bestaan van DG Riooltechniek een trotse leverancier van hoogwaardige rioolreinigingsapparatuur. 

Met de paplepel ingegoten

Danny is in het vak opgegroeid en kwam als klein kind al bij Rioned. Danny heeft een jarenlange ervaring in de riooltechniek. Op 8 januari 2015 richtte hij zijn eigen bedrijf op. Ondertussen is DG Riooltechniek een bekend begrip in de regio Breda. Met 4 Rioned , een Rioned en diverse camera’s en verenmachines kunnen Danny en zijn team, wat inmiddels bestaat uit 8 medewerkers, alle veelvoorkomende rioolproblemen vakkundig en snel verhelpen. Om het uitgebreide wagenpark kwijt te kunnen, verhuisde het bedrijf in juni 2021 naar een nieuwe, grotere locatie.

Pasted image 0 1

En wie weet wordt het team van DG Riooltechniek in de toekomst wel uitgebreid met de jongste generatie. Danny’s zoontje Zavy is namelijk nu al helemaal weg van het beroep van zijn vader. Jong geleerd is oud gedaan!

Pasted image 0

We wensen Danny en zijn team veel succes en werkplezier met hun nieuwe Rioned AquaJet!

Terug naar overzicht >