Blue header Factory blurred
Riolympics plattegrond

Agenda en plattegrond

Bereid je voor op een dag vol innovaties, demonstraties, spel en plezier. Bekijk hier alvast de agenda en de plattegrond. 

10:00Start open dag
Gehele dagRondleidingen
Gehele dagLeverancier presentaties
12:00Lunch
13:00Onthulling nieuwe machine
Gehele dagProduct demonstraties
Gehele dagRiolympics spellen
17:00Einde open dag


Open-dag-webpage-square_1

Ontdek de innovaties van Rioned

We nodigen u uit voor een rondleiding door de fabriek, waar geavanceerde technologie en vakmanschap samenkomen om de beste rioolreinigingsapparatuur te maken. Ervaar zelf de deskundigheid van onze technici en ingenieurs tijdens demonstraties van verschillende van onze toonaangevende producten.

Partner Showcase: Naast de producten van Rioned hebben we een aantal bedrijven uitgenodigd om hun eigen innovatieve en hoogstaande apparatuur te demonstreren. Dit biedt u de mogelijkheid om advies en inzicht te krijgen in het optimaliseren van uw machines.

Experts & Q&A: Neem deel aan verhelderende discussies met onze productexperts en specialisten. Maak van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen, kennis op te doen en deskundig advies in te winnen om uw werkzaamheden te verbeteren.

Open-dag-webpage-square_2

Een dag vol plezier

Naast fabrieksrondleidingen, productpresentaties en lanceringen kun je je voorbereiden op een onvergetelijke dag vol spel en entertainment! Dit jaar organiseren we de echte RIOLYMPICS met een reeks individuele en teamuitdagingen die je kracht, vaardigheid en intellect op de proef zullen stellen. Er zijn uiteraard ook prijzen te winnen!

Netwerken: Kom in contact en wissel ideeën uit met gelijkgestemde professionals. Ontmoet waardevolle relaties en vergroot uw netwerk binnen de branche om zo uw zakelijke kansen te vergroten.

Heerlijk eten en drinken: Geniet de hele dag van een verrukkelijk culinair aanbod. Proef de smaak van olympische keukens terwijl je geniet van het gezelschap van je mededeelnemers.