Victor Light PNG1
Victor Light PNG2
Victor Light PNG5
Victor Light PNG4
Victor Light PNG3

Victor

Artikelnummer: 10330002000
  • Inzetbereik 32 tot 160 mm
  • Diameter veer 8, 10, 16 en 22 mm
  • Veerlengte max. 60 m
  • 25 kg

De verenmachine is geschikt voor standleidingen, riolen en afvoeren met een diameter van 32 mm tot en met 160 mm over een maximale lengte van 60 meter.

Kies variant

€ 1.615,00 Exclusief 21% btw
Inzetbereik 32 tot 160 mm
Diameter veer 8, 10, 16 en 22 mm
Veerlengte 40m Victor Light - 60m Victor Premium
Gewicht 25 kg
Motor/aandrijving Elektromotor - 0,45 kW Victor Light - 0,75 Victor Premium
Standaard toebehoren Geleideslang
Rotatie snelheid 445 toeren per minuut
Verenmachines NL 2024 Verenmachines NL 2024 (PDF, 7,559 MB)
Square Victor 1

Beste van twee werelden

Al het goede van de populaire Victor en Mini Victor zijn behouden en samengevoegd in een nieuw ontwerp. Dit maakt hem geschikt voor zware verstoppingen en werk in lange leidingen. De motor is stil en kan met een schakelaar links- of rechtsom draaien. De Victor heeft een stille elektromotor met schakelaar voor twee richtingen (L-R). De verenmachine is geschikt voor standleidingen, riolen en afvoeren met een diameter van 32 mm tot en met 160 mm over een maximale lengte van 60 meter. Met gebruik van een adaptertrommel kan er met veren van 8 of 10 mm gewerkt worden. De Victor is geschikt voor segmentveren van 16 mm (in lengtes van 2 meter) of 22 mm (in lengtes van 4 meter).


IC Victor Light 1

De Victor verenmachine

Nog krachtiger, compacter en flexibeler! De nieuwe Victor overtreft zijn voorgangers met een aantal handige functies die ontstoppingsklussen nog makkelijker maken. Door goed naar gebruikers te luisteren, zijn we er in geslaagd nieuw, innovatieve eigenschappen aan het product toe te voegen.

IC Victor 1

Veilig werken

Met de Victor werkt u veilig. Zo is er een stekker met aardlekbeveiliging en zijn er twee beschermkappen die de gebruiker beschermen tegen letsel door contact met elektrische onderdelen. De machine heeft een zeer stabiel frame met schokdempers om trillingen tegen te gaan. Het snoer wordt veilig opgeborgen aan de twee daarvoor bestemde haken.

IC Victor Light 2

Bedieningsgemak

Door toepassing van een hefboommechanisme in de Victor hoeft de gebruiker de handgreep slechts licht in te drukken om de veer te bedienen. Wel zo handig als u de machine voor langere tijd of over langere lengte gebruikt! Reiniging van de lagers is veel eenvoudiger geworden. Dit door enerzijds onderhoudsarme lagers en anderzijds het toepassen van keerringen. Vuil en vocht krijgen zo geen kans. Een ontkoppelingsstift voor de veren is op een vaste plaats in het frame opgeborgen zodat u deze niet meer hoeft te zoeken. De Victor is een heel robuuste machine, zeer onderhoudsvriendelijk, multifunctioneel en veilig voor de gebruiker.

Lees verder
Victor Video Thumbnail