Close up 8
Zuigaanhanger PNG3
Zuigaanhanger PNG1
Zuigaanhanger PNG2

Krachtig en wendbaar

  • 2.100 liter watertank
  • Honda luchtgekoelde benzinemotor (15 kW / 20 pk)
  • 1.450 kg leeg gewicht

Met een totale hoogte net onder de 1.95 meter, kan deze dubbel-asser ook in de meeste parkeergarages prima uit de voeten. Dankzij een leeggewicht van ongeveer 1.450 kg, blijft het totaalgewicht van de aanhanger met inhoud bij normaal gebruik onder de toegestane belasting van 3.500 kg.

Square Zuigaanhanger 2

Onder de kap

Onder de omkasting van het motor pomp/compartiment vinden we een 2 cilinder, 20 PK Honda Motor die de krachtige Jurop PNR 73 vacuümpomp aandrijft. Deze pomp is goed voor een zuigcapaciteit van 425m3 per uur (7.200 liter per minuut) en geschikt voor continu gebruik. De persstand van de pomp helpt bij het leegmaken van de tank. Een dubbele vlotterbal in de tank en een sifon voorkomen dat vuildeeltjes in de pomp terecht komen. De omkasting van de motor en pomp beschermen tegen vuil en weersinvloeden. Een geluidsdemper op de uitlaat, beperkt de geluidsoverlast tijdens werkzaamheden zoveel mogelijk.

Square Zuigaanhanger 3

Volledig te openen

Het achterdeksel is voorzien van een 3” zuigkraan, een 3” perskraan en drie kijkglazen om het vloeistofniveau te bepalen. De tank is volledig te openen voor reiniging en het verwijderen van vaste stoffen. Met 25 meter 2,5” slang op de zuighaspel is de machine klaar voor gebruik. Aan een zijde van de aanhanger biedt een open bak plaats aan de twee standaard meegeleverde 3” slangen, aan de andere zijde zit een afsluitbare bak voor het opbergen van gereedschappen.


IC Zuigaanhanger 2

Veiligheid

De zuigaanhanger is voorzien van verschillende veiligheidsfeatures. De tank bevat een sifon en een dubbele vlotter om te voorkomen dat vuil in de pomp terechtkomt en de beschermkap zorg ervoor dat de motor en de pomp van het apparaat beschermd zijn tegen vuil en weersomstandigheden.

IC Zuigaanhanger 4

2.100 liter watertank

De thermische verzonken tank heeft een netto volume van 2.100 liter, ruim voldoende voor de meeste klussen. De tank is makkelijk toegankelijk via de volledig te openen achterdeksel. Het waterniveau is makkelijk te zien dankzij de 3" kijkglazen.

IC Zuigaanhanger 3

Opbergruimte

Ook aan opslagruimte is gedacht bij het ontwerpen van de zuigaanhanger. Een open opbergbox aan de zijkant van de aanhanger kan worden gebruikt om de twee standaard meegeleverde 3"-slangen in op te bergen. Andere accessoires en extra gereedschap kunnen veilig worden opgeborgen in een afsluitbare gereedschapskist aan de andere kant van de aanhangwagen.

Specificaties & documenten

Standaard specificaties

Chassis

Dubbel-assige aanhangwagen, max laadvermogen 3.500 kg

Afmetingen (lxbxh)

4.380 x 1.854 x 1.875 mm

Leeg gewicht

1.450 kg (zonder aanhanger)

Tank inhoud

2.100 liter

Niveau indicator afvalwater

Niveau indicatiewijzer

Tank materiaal

Staal, gegalvaniseerd

Tank opening

Volledig te openen achterdeur, handmatig

Aansluitingen

3" inlaat, 3" uitlaat

Motor/aandrijving

Honda luchtgekoelde benzinemotor (15 kW / 20 pk)

Vacuümpomp

Jurop PNR73 (7.200 lpm, 425 m3/uur, 0.8 bar zuigen / 0.49 bar persen)

Zuighaspel

25 meter 2.5” zuigslang, handmatig bedienbaar

Bediening

Op de motor

Opbergruimte

Afsluitbare gereedschapsbak, open slangenbak

Veiligheid

Werklamp, zwaailamp en LED waarschuwingslichten optioneel verkrijgbaar

Standaard toebehoren

2 x 3 meter 3" zuigslangen, 1 x PE zuigbuis, knevelsleutel voor het openen en sluiten van de tank

Documentatie

Download catalogue RioTrailer NL 2024 (PDF, 922,884 KB)
Header Zuigaanhanger