Close up 5
Square - Product RioTrailer R2 - 1
Square - Product RioTrailer R2 - 2
Square - Product RioTrailer R2 - 3
Square - Product RioTrailer R2 - 4
Square - Product RioTrailer R2 - 5
Square - Product RioTrailer R2 - 6

Krachtig en wendbaar

  • 2.100 liter watertank
  • Honda luchtgekoelde benzinemotor (15 kW / 20 pk)
  • 1.690 kg leeg gewicht

Met een totale hoogte net onder de 1.86 meter, komt deze dubbel-asser in vrijwel alle parkeergarages goed tot zijn recht. Dankzij een leeggewicht van ongeveer 1.690 kg, blijft het totaalgewicht van de aanhanger met inhoud bij normaal gebruik onder de toegestane belasting van 3.500 kg. Voor deze aanhanger is daardoor ook geen keuringsprocedure met bijbehorende kosten nodig.

Square - RioTrailer R2 - 1

Onder de kap

Onder de omkasting van het motor- en pompcompartiment vinden we een 2 cilinder, 20 PK Honda Motor die de krachtige Jurop PNR 73 vacuümpomp aandrijft. Deze pomp is goed voor een zuigcapaciteit van 425m3 per uur (7.200 liter per minuut) en is geschikt voor continu gebruik. De pomp is ook voorzien van geluidsdemping en koeling door middel van injectie. De nieuwe kapconstructie zorgt ervoor dat geluidshinder wordt beperkt.

De persstand van de pomp helpt bij het leegmaken van de tank. Een dubbele vlotterbal in de tank en een sifon voorkomen dat vuildeeltjes in de pomp terecht komen. De omkasting van de motor en pomp beschermen tegen vuil en weersinvloeden. Een geluidsdemper op de uitlaat, beperkt de geluidsoverlast tijdens werkzaamheden zoveel mogelijk.

Square - RioTrailer R2 - 2

Handig

Het achterdeksel is volledig te openen voor reiniging en het verwijderen van vaste stoffen. Met 25 meter 2,5” slang op de zuighaspel is de machine klaar voor gebruik. Aan een zijkant van de aanhanger biedt een open bak plaats aan de twee standaard meegeleverde 3” slangen. De RioTrailer 2 kan van het frame worden genomen zodat deze ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Daarnaast wordt de aanhanger geleverd met een reservewiel. De zuigaanhanger heeft een professionele uitstraling en is voorzien van een plaat op het haspel waardoor reclame-uitingen makkelijk kunnen worden toegevoegd.

De RioTrailer R2 beschikt over dezelfde technische eigenschappen als de RioTrailer R1 en kan met of zonder standaard aanhanger worden geleverd voor inzet op een vaste locatie of voor mobiel gebruik. Je kunt deze natuurlijk ook op een eigen, goedgekeurde aanhanger monteren. Liever geen trailer? Deze unit kan ook achter op een chassis worden gemonteerd van bijvoorbeeld een Iveco Daily of een Ford Ranger. In het frame onder de tank is extra ruimte voor zuigslangen, de haspel biedt plaats aan een reclame-uiting.


IC - RioTrailer R2 - 1

Veiligheid

De zuigaanhanger is voorzien van verschillende veiligheidsfeatures. De tank bevat een sifon en een dubbele vlotter om te voorkomen dat vuil in de pomp terechtkomt en de beschermkap zorg ervoor dat de motor en de pomp van het apparaat beschermd zijn tegen vuil en weersomstandigheden.

IC - RioTrailer R2 - 2

2.100 liter watertank

De thermische verzonken tank heeft een netto volume van 2.100 liter, ruim voldoende voor de meeste klussen. De tank is makkelijk toegankelijk via de volledig te openen achterdeksel.

IC - RioTrailer R2 - 3

Opbergruimte

Ook aan opslagruimte is gedacht bij het ontwerpen van de zuigaanhanger. Een open opbergbox aan de zijkant van de aanhanger kan worden gebruikt om de twee standaard meegeleverde 3"-slangen in op te bergen. Andere accessoires en extra gereedschap kunnen veilig worden opgeborgen in een afsluitbare gereedschapskist aan de andere kant van de aanhangwagen. Aan de onderzijde van het frame bevind zich extra opbergruimte voor slangen.

Specificaties & documenten

Standaard specificaties

Chassis

Dubbel-assige aanhangwagen, max laadvermogen 3.500 kg

Afmetingen (lxbxh)

3.270 x 2.000 x 1.515 mm

Leeg gewicht

1.690 kg (zonder aanhanger)

Tank inhoud

2.100 liter

Tank materiaal

Staal

Tank opening

Volledig te openen achterdeur, handmatig

Aansluitingen

3" inlaat, 3" uitlaat

Motor/aandrijving

Honda luchtgekoelde benzinemotor (15 kW / 20 pk)

Vacuümpomp

Jurop PNR73 (7.200 lpm, 425 m3/uur, 0.8 bar zuigen / 0.49 bar persen)

Zuighaspel

25 meter 2.5” zuigslang, handmatig bedienbaar

Bediening

Op de motor

Opbergruimte

Afsluitbare gereedschapsbak, open slangenbak

Veiligheid

Werklamp, zwaailamp en LED waarschuwingslichten optioneel verkrijgbaar

Standaard toebehoren

2 x 3 meter 3" zuigslangen, 1 x PE zuigbuis, knevelsleutel voor het openen en sluiten van de tank

Header - RioTrailer R2